De life safari, een twee daagse workshopIn een combinatie van een tweedaagse workshop en daarna 3 maanden online coaching ontdek je jouw vijf belangrijkste levensdoelen en hiermee krijg je focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk.

Het programma is gebaseerd op de Big Five For Life tm methode en is een wereldwijd toegepaste en succesvolle coachmethode die je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Het programma omvat een tweedaagse workshop, gevolgd door drie maanden lang inspirerende online coaching om zo stap-voor-stap jouw leven betekenisvol te maken.Wil je iets veranderen in je leven? Ga dan mee op deze Life Safari.
Gedurende de twee dagen gaan we jouw persoonlijke Big Five For Life achterhalen. Je vindt je reden van bestaan en hierdoor kun je na deze workshop je leven beter inrichten. Je hebt ook geleerd wat je kunt doen om je doelen te bereiken.


Je krijgt antwoord op de vragen "Wie ben ik? en Wat wil ik?

Je krijgt meer of weer grip op je leven. Je weet waar het in het leven echt om gaat;

Je krijgt een berg energie die je niet meer voelde of nooit hebt gevoeld;

Je krijgt duidelijkheid en focus op de dingen waar je echt voor wilt gaan;

En je krijgt een concreet stappenplan voor je leven!
Ik geef deze tweedaagse workshop op locatie of op Hof Olmenstein in Kloetinge. Je kunt een individuele training volgen of deelnemen in een groep of met je eigen team. Na de workshop ga je drie maanden op “Life Safari”. Je krijgt elke week online oefeningen, tips en inspiratie om jouw vijf levensdoelen te realiseren. Ik loop dus nog even met je op om de ontdekte, nieuwe levensdoelen te laten landen. Het is namelijk zo makkelijk om in je oude vertrouwde systeem te vervallen.