Wat zijn je levensdoelen, hoe kom je in je kracht?

Hoe fijn is het antwoord te vinden op vragen als "wat wil ik", "waarom ben ik hier", "wat is mijn reden van bestaan" en "wat houdt mij tegen". De vijf levensdoelen die je wilt naleven noemen we jouw Big Five. Dit geeft je focus en hiermee kan je zelf de regie over je leven voeren zodat je een bewust, kwalitatief en gelukkig leven kunt leiden! Deze duidelijkheid kan iedereen gebruiken, zowel tijdens ziekte en in je re-integratie of in gezondheid.


Ben je in een sleur gekomen?

Loop je even vast?

Hoe kom je weer in beweging?Ik gun je dat je je eigen levensdoelen in kaart krijgt. Hoe kan jij dit bereiken en hoe kan ik je hierbij helpen?Ik heb drie programma's waar iedereen zo aan kan deelnemen:


Een "Inspiratatie workshop" van 2 uur

Een online programma "Experience" van 5 digitale lessen

Een tweedaagse "Life Safari"Hierbij maak ik bij al deze trainingen gebruik van de methode van Big Five for Life. Met behulp van een laag drempelige methode met leuke oefeningen en vragen ga je zelf ontdekken wat je echt belangrijk vindt. Je ontdekt waar je goed in bent en wat je wilt bereiken of doen.


Tijdens een intake, (die gratis is) kunnen we kijken wat het beste bij je past of waar jij behoeft aan hebt. Passen deze pragramma's niet bij jouw dan kunnen we ook aan de hand van je zoekvraag in individuele gesprekken hier aan werken. Als je dit wandelend wilt ontdekken dan trek ik ook graag mijn wandelschoenen aan.  Kijk hieronder wat het beste bij jouw past, een inspiratie sessie, online lessen of een Life Safari?/trainingen/inspiratie-workshop

2 uur durende inspiratie sessie


Je stelt jezelf wel eens de vraag of dit HET is.

Je bent op zich OK maar je wilt wel eens kijken wat er allemaal nog meer kan. Je wilt aan het eind van de dag graag vol voldoening terug kijken op je dag. Je wilt jezelf ontwikkelen, verder kijken dan de bestaande horizon. Je zoekt ruimte en tijd voor jezelf. Maar vooral je wilt kunnen genieten van je dagen en je leven. Ook als je leven beperkingen heeft wil je ook het maximale eruit halen. Genieten van kleine dingen en dit waarderen is zo waardevol.


Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met de Big Five for Life methode en eens kijken of dit jou inspirereert en misschien in beweging krijgt.

Meld je dan aan voor een van de volgende bijeenkomsten. Wil jij met je vrienden of collega's samen geinspireerd worden laat het weten dan maak ik een training op maat!


Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg!

/trainingen/experienceJe wilt graag zelf op onderzoek uit. Wie ben ik, waar wil ik heen wat wil ik doen.Een zoektocht die je vanuit elke plek, op elk gewenst moment en helemaal zelfstandig kunt ondernemen. In 5 online lessen ga je met jezelf aan de slag om inplaats van dromen over ontwikkeling ook stappen kunt gaan zetten hoe je deze dromen wilt realiseren.

Met een online werkboek ga je aan de hand van leuke filmpjes en je eigen online coach op stap. Daarna kan je nadenken over je stappen of meteen de volgende stap zetten. Er zit geen tijdsplanning bij dus jij beslist of je door wilt gaan of dat je nog een keer de les wilt volgen. Heerlijk je eigen tempo pakken, er moet al genoeg.

Heb je toch de behoefte om te overleggen of sparren, neem dat gerust contact op tussen door dan kijken we samen even verder.Dromen ........, maar ga het ook echt Doen? Plan deze experience in jouw leven!

/trainingen/life-safari/


tweedaagse training met daarna nog drie maanden online coaching


In deze combinatie van training en online coaching ontdek je jouw vijf belangrijkste levensdoelen en hiermee krijg je focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk.

Het programma is gebaseerd op de Big Five For Life-methode, een wereldwijd toegepaste en succesvolle coachmethode die je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Het programma omvat een tweedaagse workshop, gevolgd door drie maanden lang inspirerende online coaching om zo stap-voor-stap jouw leven betekenisvol te maken.


Geef geluk een hand en zet zelf de eerste stap!