Het kan en het mag weer vanaf 1 juni!

We zijn de afgelopen weken allemaal in de ban geweest van Corona. We keken naar de toespraken van de minister-president en volgden allemaal de richtlijnen van het RIVM.

Waarschijnlijk bleef ook jij zoveel en waar mogelijk thuis, je werkte als het kon en mocht thuis, je was alleen of samen met je eigen gezin. Je stond voor iedereen klaar en was met iedereen begaan maar vergat jezelf. Je werd er onrustig van.

Zit je (te) veel in je hoofd en heb je het gevoel dat je wel iets wilt veranderen? Kom (nog) niet in beweging, sta je geparkeerd?

Deze tijd heeft ons allemaal aan het denken gezet. Wat is er nu écht belangrijk? Wat zou je willen doen, waar en met wie wil je je tijd besteden?

Soms is het lastig om weer grip te krijgen op het “gewone” leven, maar zoals ik hierboven al aangaf, ik kan en mag weer live aan de slag met She Sight en help je hier graag bij.


In het kleine, landelijke en inspirerende Abbekinderen, vlak bij Goes, heb ik op ‘t Hof Olmenstein een mooie locatie gevonden waar ik de komende zomer graag van start wil.

De ruimtes zijn volledig Coronaproof ingericht en hierdoor kunnen we elkaar gelukkig weer live ontmoeten. Want dat is toch wel de mooiste manier om met elkaar en met jezelf in contact te komen. Nu de zomervakantie er toch anders gaat uitzien, is dit een kans om er toch even uit te zijn en fysiek en mentaal in beweging te komen. Je kunt het zelfs combineren met een langer verblijf want ook voor overnachtingen ben je hier op het juiste adres.www.ophofolmenstein.nl


Je kunt gaan deelnemen aan een inspiratie sessie van 2 uur op maandag 15 juni of dinsdag 16 juni in de middag of avond.

In twee uur maak je kennis met de Big Five for Life methode. Je krijgt inzicht, focus en motivatie om die dingen te willen gaan doen waar je echt gelukkig van wordt./diensten/inspiratie-sessie


Of start meteen met een tweedaagse life-safari workshop op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni.

Dit is een ontwikkeltraject waarin je antwoord krijgt op onder meer de vragen:

Wie ben ik. Waarom ben ik hier. Wat vindt ik belangrijk. Wat wil IK echt en wat heb ik hier voor nodig?

Dit zijn cruciale vragen waardoor je een beter inzicht krijgt in je zelf, je leert je mind-set positief beïnvloeden, krijgt meer focus je gaat heldere doelen stellen en je kwaliteit van leven verbeterd.

Na de workshop krijg je 3 maanden lang elke week een online les toegestuurd met oefeningen, inspiratie en tips om je te helpen bij de uitvoering van je actieplan. /diensten/life-safari


Bovenstaande dagen zijn beschikbaar voor open inschrijving of kijk in de agenda voor meer opties./agenda

In overleg is voor groepen maatwerk mogelijk.
Ik heb er veel zin in en wil je dan ook graag ontmoeten deze zomer.
zomersessies in zeeland op 't Hof Olmenstein

Inspiratie sessie van maandag 15 juni of dinsdag 16 juni


Tweedaagse life-safari workshop op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni.