Coachingsorganisatie Big Five for Life geeft maar liefst 10.000 werkenden en vrijwilligers in heel Nederland, die zich tijdens de coronatijd hebben ingezet, de gelijknamige wereldwijde bestseller cadeau. Zorgmedewerkers, Leraren, Politie, Horeca, Winkelpersoneel, stuk voor stuk houden zij Nederland zoveel mogelijk draaiende. Nu in deze tweede golf zijn zij ook weer de eersten die de gevolgen merken. Hoog tijd om deze coronakanjers te bedanken.

Coaching in bizarre tijden

In mijn coachpraktijk She Sight maak ik gebruik van de Big Five for Life methode en ondervindt aan den lijve hoeveel impact corona heeft. “Veel mensen zaten en zitten weer thuis en kunnen geen kant op. Terwijl de andere helft zich een slag in de rondte werkt en voor beide groepen is dit fantastische boek bedoeld.”

Meer dan alleen applaus

Ik vindt dan ook dat ‘onze’ coronakanjers veel meer verdienen dan alleen een applaus of de vlag uit. “Dit boek geeft mensen handvatten en heel veel inspiratie om weer even terug te komen bij zichzelf na een hectische periode vol onzekerheid en werkdruk. De voet weer van het pedaal en (her)ontdekken waar je hart ligt, zonder jezelf te verliezen. Dat is de boodschap die ik mee wil geven namens onze Big Five for Life organisatie.” Onze coachingsorganisatie Big Five for Life™ heeft ruim dertig coaches verspreid over heel Nederland. De wereldwijde coaching trajecten lopen uiteen van Life-, loopbaan- tot businesscoaching. John Strelecky is grondlegger en auteur van de wereldberoemde boeken van Big Five for Life. Ik deel deze wereldwijde bestsellers uit in Zeeland.Deze actie liep voor het ADRZ tot en met 16 november en alle boeken zijn op de locaties afgeleverd. Het was een groot succes er zijn ruim 150 boeken besteld.

Hopelijk kan ik zo een kleine bijdrage leveren aan de weg van Werkdruk naar Werkgeluk .

Heb je de actie gemist en zou je toch het boek nog graag willen ontvangen? Dan kan dat nog steeds tegen een kleine vergoeding van de verzendkosten.

Vul het contacat formulier in, dan zorg ik dat het boek wordt verzonden en stuur ik je een Tikkie op je telefoon.

Heb je het boek zelf gelezen en gun je het ook aan een ander dan kan je ook op deze manier het boek bestellen.aanbieden op 1,5 meter