Marianne Visser -Tomey


Iedereen, inclusief ikzelf, loopt tegen vraag stukken aan in het leven. Zit je nog op je plek, doe je de dingen die je gelukkig maken en wat zet je in je kracht. Je bent zelf de enige die keuzes kan maken, stappen mag zetten naar een leven in balans en met voldoening.

In 2020 was ik bezig met de vraag of ikzelf nog gelukkig was als HR medewerker binnen een veranderende organisatie. Ik maakte kennis met de organisatie Big Five For Life en was mede door mijn reis naar Afrika geïnteresseerd in deze methode.

Ik heb mijn eigen “life safari” doorlopen en ontdekte mijn belangrijkste waarden en drijfveren, mijn Big Five voor mijn eigen leven is. Het heeft me geholpen bij het vinden wat ik écht belangrijk vind in mijn bestaan.    LEEF!         L eren, en ontwikkelen.

        E rvaringen opdoen tijdens het reizen, ontdekken van mooie plekken en het herontdekken van mijzelf.

        E rvaringen delen en anderen inspireren met mijn kennis en levenservaring

        F amilie, dit is het kostbaarste bezit en koester ik ❤

        !Het uitroepteken ben ikzelf. Ik moet voor mijzelf zorgen zodat ik mijn eigen leven goed kan leiden.       Mijn reden van bestaan is dan ook: Uit respect naar mijzelf ertoe doen!


Ik heb voor mijzelf een besluit genomen en gekozen voor mijzelf, het roer moest om.  

Ik ben gestopt met mijn HR werkzaamheden focus meer op mijzelf, mijn eigen bedrijf /She Sight / waarmee ik trainingen geef en mensen coach. Daarnaast organiseer ik side-seeing-regie-op-verzuim voor ondernemingen en hun medewerkers. Vanaf de kant kijk ik mee in het ziekteverzuimproces en organiseer ik de regie op het verzuim. Werken aan inzetbaarheid in plaats van de beperkingen in het ziekteverzuim geeft mijzelf en de medewerkers nieuwe energie. Zo heb ik mijn eigen Big Five ingezet om mijzelf te ontwikkelen, wist ik welke keuzes ik voor mijzelf moest nemen om een betere versie van mijzelf te worden.In het ziekteverzuim heb ik ervaren dat er veel mensen door ziekte of uit gewoonte even stil en geparkeerd staan. Het re- integreren lijkt vaak te stagneren doordat mensen niet durven te kiezen voor de nieuwe mogelijkheden die er nog steeds zijn. Zodra je weer weet wat je mogelijkheden wel zijn en wat er belangrijk is, heb je weer en meer houvast, ook als het leven tegenzit. Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen, je hebt altijd een keuze. Als je dan weet wat je eigen Big Five is, geeft dit balans en vertrouwen. Je kunt op basis hiervan de juiste keuzes maken en zelf de touwtjes weer in handen nemen.

Je kiest voor jezelf en voor een gelukkiger leven met bewuste momenten.


Tijdens het coachen maak ik gebruik van mijn eigen ervaringen als HR functionaris, Verzuimcoach en mijn levenservaringen als Vrouw, Echtgenoot van , Moeder van en Vriendin van goede vrienden.  
Ik loop graag even met je op en vanuit mijn perspectief, SHE SIGHT, adviseer en help ik je graag als mens.

(She Sight is dus niet alleen voor vrouwen, het is mijn zicht op de situatie, op jou als persoon of op je bedrijf )