Marianne Visser -Tomey

I

Iedereen, inclusief ikzelf, loopt tegen vraag stukken aan in zijn leven. Zit je nog op je plek, doe je de dingen die jou gelukkig maken, en wat zet je in je kracht. Je bent zelf de enige die keuzes kan maken, stappen mag zetten naar een leven in balans en met voldoening.

In 2020 was ik bezig met de vraag of zelf nog gelukkig was als HR medewerker binnen een veranderende organisatie. Ik maakte kennis met de organisatie Big Five For Life en was mede door mijn reis naar Afrika meteen geïnteresseerd in deze methode.

Ik heb mijn eigen “life safari” doorlopen en ben erachter gekomen wat mijn belangrijkste waarden, mijn Big Five voor mijn eigen leven is. Het heeft me geholpen bij het vinden van wat ik écht belangrijk vind in mijn bestaan.    LEEF!            L eren, en ontwikkelen.

        E rvaringen opdoen tijdens het reizen en ontdekken van mooie plekken en het herontdekken mijzelf.

        E rvaringen delen en anderen inspireren, met mijn kennis en levenservaring

        F amilie, dit is het kostbaarste bezit en koester ik ❤

        !Het uitroepteken ben ikzelf. Ik moet voor mijzelf zorgen zodat ik mijn eigen leven goed kan leiden.       Mijn reden van bestaan is dan ook: Uit respect naar mijzelf ertoe doen!
De tijd heeft mij daarnaast geholpen om een weloverwogen keuze te maken. Door Corona zaten we veel thuis en iedereen werd beperkt in zijn doen en laten. Er was erg weinig contact met collega's doordat we veel thuis moesten werken. Persoonlijk heb ik helaas afscheid moeten nemen van aantal zeer dierbaren. Ik constateerde dat het vervullen van mijn eigen BFFL steeds moeilijker werd. Ik wilde weer denken in mogelijkheden en kansen, de mooie dingen weer gaan zien en doen.


Ik heb voor mijzelf een moedig besluit genomen ik heb gekozen voor mijzelf en het roer is om.  Ik ben gestopt met mijn HR werkzaamheden focus mij op mijzelf, mijn eigen bedrijf She Sight waarmee ik trainingen geef en mensen coach. Daarnaast ga ik Side Seeing organiseren voor ondernemingen en hun medewerkers. Vanaf de kant ga ik mee kijken in het ziekteverzuim en wil zo de regie op het verzuim organiseren.In het ziekteverzuim heb ik ervaren dat er veel mensen door ziekte of uit gewoonte even stil en geparkeerd staan. Het re- integreren lijkt vaak te stagneren doordat mensen niet durven te kiezen voor de nieuwe mogelijkheden die er nog steeds zijn. Zodra je weer weet wat je mogelijkheden wel zijn en wat er belangrijk is, heb je weer houvast, ook als het leven tegenzit. Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen, je hebt altijd een keuze. Als je dan weet wat je eigen Big Five is, geeft dit balans en vertrouwen. Je kunt op basis hiervan de juiste keuzes maken en zelf de touwtjes weer in handen nemen.

Je geeft geluk een hand. Je kiest voor jezelf en voor een gelukkiger leven met bewuste momenten.


Tijdens het coachen maak ik gebruik van mijn eigen ervaringen als HR functionaris, Verzuimcoach en mijn levenservaringen als Vrouw, Echtgenoot van , Moeder van en Vriendin van goede vrienden.  
Ik loop graag even met je op en vanuit mijn perspectief, SHE SIGHT, adviseer en help je graag als mens.

(She Sight is dus niet alleen voor vrouwen, het is mijn zicht op de situatie, op jou als persoon of op je bedrijf )