Fijne Feestdagen

We zijn bijna aan het eind van 2021.

Ik had je graag willen ontmoeten op een kerstborrel of receptie. Samen terugkijken en vooruitblikken dat is wat eigenlijk wilt doen aan het eind van een jaar. Delen wat er allemaal gebeurd is en wat het jaar je allemaal gebracht heeft.

2021 was voor mijzelf vooral een jaar van loslaten. Ik heb afscheid moeten nemen van dierbare familieleden en ik heb afscheid genomen van fijne collega’s en mooi werk. Ik neem de fijne herinneringen mee en gebruik die als inspiratie om stappen zetten, ik ga verder aan de slag met mijn eigen plan van aanpak!

Dit jaar ben ik gestart met mijn eigen bedrijf She Sight en daarnaast ben ik mijzelf verder gaan ontwikkelen met een opleiding Casemanager Regie op Verzuim. Dit waren twee dingen die al lang op mijn verlanglijstje stonden en die kan ik bijna afvinken V.

Heb jij ook diverse lijstjes gemaakt deze maand? Voor sinterklaas, kerst, Top 2000 en een hele lijst goede voornemens voor jezelf of je bedrijf?

Maak daar een plan van aanpak voor. Kom ondanks alle beperkingen zelf wel uit je lockdown en kom in beweging. Zet die stap om jezelf verder te ontwikkelen of je zaak vorm te geven. Booster jezelf!

Ik kijk graag met She Sight met je mee als je vastloopt in je werk, in je re-integratietraject of in je leven. Investeer in jezelf en samen komen we door goede gesprekken, coaching of een workshop of training verder. Zet zelf deze eerste stap, want je weet als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg…..! Als je verandering wilt moet je er zelf voor gaan.

Of ben jij die leidinggevende die vastloopt in ziekteverzuimdossiers en niet weet hoe je dit beter kunt aanpakken? Na het afronden van de CROV weet ik zeker dat ik je kan helpen om méér of wéér regie op je verzuim te krijgen. Met een Side Seeing kunnen we samen kijken naar de verzuimcijfers, je verzuim protocol of je WVP trajecten. Ik kan een WIA check doen of je medewerkerker helpen met het aanvragen van een WIA. Blijf niet modderen maar zorg voor een goede aanpak, het kan je veel rust en geld opleveren.

Ik hoop jullie allemaal volgend jaar weer te kunnen en mogen ontmoeten en kijk uit naar onze samenwerking.

Ik wens je toe dat de wensen en plannen die je maakt vorm gaan krijgen en uitkomen in 2022. Dat je persoonlijk en zakelijk een waardevol en gezond jaar tegemoet mag gaan. Wil je afspreken in het nieuwe jaar, stuur een berichtje op mijn site www.shesight.nl dan neem ik contact met je op. Ik ga zelf even offline en ga de nodige aandacht aan mijzelf en mijn familie besteden.

Geniet van elkaar, proost met elkaar en tot volgend jaar.

Marianne

www.shesight.nl