Dankbaar!


Vanmorgen kwam de evaluatie binnen van de kandidaten die mee hebben gedaan met mijn online workshop "Wil je meer leven en genieten in plaats van overleven" tijdens de Fit2WorkZeeland week.

Een hele mooie 7,9 gemiddeld en lovende woorden. Gelukkig is het door alle deelnemers als een positieve en inspirerende workshop ervaren, dus mijn dank daarvoor aan jullie kandidaten.

De enige kanttekening was dat de mensen nog verder de diepte in zouden willen. Ik snap dat je wel geïnspireerd bent door de workshop en ik zou je ook heel graag verder willen helpen. Het is ook onmogelijk om in 1,5 uur je leven te willen veranderen. Vervolg trainingen zijn dan zeker een mooie kans om dit thema verder uit te werken.

Wil je aan de slag met een plan van aanpak voor jezelf? Kijk dan eens op mijn site wat je aanspreekt en bij je past. Er is keuze uit een aantal individuele coach momenten of een 2 daagse training. Neem contact met mij op en dan gaan we het nieuwe jaar meteen goed van start en maken we jouw persoonlijke stappen plan.

Daarnaast werd ik vanmiddag ook nog verrast door een pakketje met heerlijke chocolade waarmee de dank werd uitgesproken door de organisatie Fit2Work. Terwijl ik eigenlijk moet bedanken dat ik in beweging ben gezet om de online uitdaging aan te gaan. Doordat de omstandigheden door de regelgeving veranderden ben ik zelf ook weer uit mijn comfortzone gehaald en een nieuwe weg ingeslagen.

Zet een stap, kom in beweging, doe iets nieuws, kom uit je comfort zone, leef bewust, geniet van de dingen die kunnen en wees daar dankbaar voor. Het leven kan zo mooi zijn ook in tijden van belemmeringen en beperkingen. Dit is wat ik iedereen adviseer en kan aanbevelen.

Groetjes Marianne Visser

www.shesight.nl

#training #coachen #dankbaar #leven #overleven #planvanaanpak

#bewustwording #genieten #thankyou YourSurprise #kominbeweging