BOEKEN VAN john strelecky

De boeken van John zijn in Zeeland te bestellen bij Boekhandel Lectori te Kapelle of via Bol.com.

Je kunt mij ook een berichtje doen dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk bij je komt.


LIfe safariDE REIS VAN JE LEVENIn Life safari vertelt John Strelecky op meeslepende wijze het verhaal van Jack, een jongeman die op zoek is naar geluk en de zin van zijn leven. Hij droomt ervan een reis door Afrika te maken en besluit uiteindelijk te gaan.


Tijdens zijn tocht leert hij een oude wijze vrouw kennen, Ma Ma Gombe, een ervaren safarigids. Zij laat Jack niet alleen vele dieren en de ‘big five’ zien, maar deelt ook de wijsheid en de geheimen van dit grillige continent met hem. Door Ma Ma Gombe’s inspirerende verhalen en advies krijg je inzicht in de strategie over hoe je je eigen ‘Big Five for Life’ gestalte zou kunnen geven. Wat zijn de vijf dingen die jij zou willen zien of doen om van je leven een succes te maken?


Ga mee op safari en krijg inzicht in je persoonlijke Big Five for Life om van je leven een succes te maken.
The big five for life


ONTDEK JOUW VIJF LEVENSDOELEN


Het maakt niet uit wie je bent of aan hoeveel mensen je leiding gegeven hebt, dit boek zal voor altijd de wijze waarop je over leiderschap denkt veranderen – niet alleen de wijze waarop je op je werk leiding geeft, thuis of in je gemeenschap, maar zelfs de wijze waarop je jezelf leidt.
Het is de erfenis van Thomas Derale een man die door velen om hem heen gezien wordt als de beste leider ter wereld. Zijn ondernemingen verdienden een fortuin, zijn werknemers waren gek op hem, en wanneer nodig waren klanten bereid weken te wachten voordat ze konden samenwerken met zijn bedrijven.
Op de leeftijd van 55 jaar oud sterft hij op tragische wijze, maar zelfs toen tijdens zijn sterfbed – inspireerde hij iedereen om zich heen. Dit is het verhaal over wie hij was, hoe hij leiding gaf en de wijze waarop hij deze wereld verliet.
Dit zijn de geheimen die hij gebruikte om veertien zeer winstgevende ondernemingen op te zetten, om culturen te creëren die zo betekenisvol zijn dat klanten en de meest getalenteerde mensen hem opzochten en om een erfenis achter te laten die nog door generaties lang onthouden zal worden.
De baanbrekende zakelijke beginselen in dit boek, zoals de Big Five for Life, zijn zijn laatste cadeau voor huidige en toekomstige leiders wereldwijd. Ze hebben al duizenden mensen en organisaties over de hele wereld geholpen.
""Een succesvol leidinggevende begint met iets wat zó nauw met zijn eigen Reden van Bestaan verbonden is, dat hij iets nastreeft wat niet slechts een mogelijkheid of een kans is, maar een noodzaak.
Hij heeft zóveel vertrouwen in zijn eigen vaardigheden, dat hij zich gewaardeerd voelt, dus niet bedreigd, door het succes van de mensen aan wie hij leiding geeft.
Een succesvol leidinggevende stimuleert, hij kleineert niet; hij inspireert, hij intimideert niet; hij onderwijst, hij werpt geen hindernissen op; hij rekent op succes, en is niet bang voor mislukking.Ieder mens is, zijn hele leven lang, tot het leiderschap geroepen, al is het alleen maar om zichzelf leiding te geven."" Thomas Derale"

The Why Cafe
WAAROM BEN JE HIER, DE ZOEKTOCHT NAAR JEZELF.


Het is ’s avonds laat, donker en koud als de eenzame reiziger John strandt met zijn auto in de middle-of-nowhere. Hij heeft een drukke baan, waar hij geen energie meer uit haalt. Zijn tijd wordt opgeslokt en hij heeft zo ongelooflijk veel haast, dat hij letterlijk en figuurlijk op een kruispunt staat. Waar moet hij naartoe?!


Dan opeens valt zijn oog op een klein eetcafé, iets verderop. Hij besluit daar naar binnen te stappen. Rammelend van de honger, pakt hij de menukaart. Voor enkele seconden kan hij zijn ogen niet geloven. Naast gewone maaltijden, staan er drie specifieke vragen op de kaart die zijn hoofd doen tollen:


•Waarom ben je hier?

•Ben je bang voor de dood?

•Ben je voldaan?


Serveerster Casey helpt hem graag met de zoektocht naar zijn drie antwoorden.

Hiermee begint John zijn reis naar nieuwe inzichten, zelfontdekking en kennis. Hij ontmoet drie bijzondere mensen en er vloeien inspirerende en verrassende gesprekken voort uit dat ene bezoekje aan het café.


Dit boek blijft je bij. Sterker nog: je kunt het op ieder moment van je leven opnieuw pakken, opnieuw lezen en wederom nieuwe inzichten krijgen.


Leestip: het vervolg op dit boek (Return to the Why Café) is het allernieuwste Nederlandstalige boek van John Strelecky. Hierin keert John bij toeval terug naar The Why Café. Plotseling staat het niet meer in the middle-of-nowhere, maar aan de goudgele Hawaiiaanse kust waar de zee subtiel haar golven tegen de kust duwt. Wederom volgt een reeks inspirerende gesprekken, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.


How to be Rich and happyBesef je dat je kunt zijn wat je graag wilt zijn
Weet dat je prestatie niets zegt over je identiteit
Voel van binnen dat jij ieders gelijke bent
Maar weet dat niemand jouw meerdere is
Richt je op de toekomst en leef in het nu
Waardeer je poging om het beste te doen
Begrijp dat pijn deel uitmaakt van leven
Adem vrij en diep vanuit je middenrif
Accepteer de fouten die je zult maken
Denk na voordat je antwoord geeft
Glimlach als dingen moeilijk zijn
Wees altijd aardig voor jezelf
Maak tijd voor anderen
Maak tijd voor jezelf
Visualiseer je succes
Luister met interesse
Omarm verandering
Maak je geest rustig
Wees nieuwsgierig
Stel ongeloof uit
Doe oefeningen
Heb lief
Lach
Ben


Richt je op de toekomst en leef in het nu

Return to the why cafe
Dit allernieuwste boek van John P. Strelecky neemt jou mee op reis naar de wondere kleurrijke wereld van Hawaii. Het boek staat bij onze oosterburen al vanaf 2015 in de top 5 van bestverkochte boeken ooit! Het is een geweldig boek met ongelooflijk veel prachtige metaforen waar je zelf nooit eerder bij stil hebt gestaan. Iedereen kan de metaforen toepassen op zijn of haar eigen leven, wat je ook doet in je leven en hoe je leven er ook uitziet op dit moment. Bestel dit boek nu en krijg het morgen thuisgestuurd. Het is ook een prachtig boek om cadeau te doen aan iemand die je het gunt!


Achterkant van het boek:


Ooit was John een gestreste manager met teveel haast en te weinig tijd. Maar alles veranderde toen hij op een bewuste dag voet zette in The Why Café. Na zijn levensveranderende bezoek aan het café leidde John een leven zonder stress en deed hij exact die dingen die hem blij en gelukkig maakten. Nu, tien jaar later, komt John tijdens een fietstocht op Hawaii per toeval opnieuw The Why Café tegen. Maar wat doet het hier op Hawaii? Hij stapt verrast, en een tikkeltje nieuwsgierig, naar binnen en ervaart een gevoel van thuiskomen. In het café ontmoet hij de ongelukkige Jessica. Zij heeft van ʼs morgens vroeg tot ʼs avonds laat een stressvolle baan en doet wat anderen van haar verwachten. Daardoor heeft ze al haar doelen en verwachtingen uit het oog verloren. John wordt haar mentor en helpt haar te concentreren op wat er echt toe doet in haar leven. In de gesprekken tussen Jessica en John, in dit bijzondere café, vind je de antwoorden op de vragen: hoe kun je ontsnappen aan de dagelijkse sleur, zodat je het leven met alle mogelijkheden kunt herontdekken en je weer kunt spelen in je eigen speeltuin?


Bestel hier een boek: