Het kan en het mag weer!

We zijn de afgelopen maanden allemaal in de ban geweest van Corona. We keken naar de toespraken van de minister-president en volgden allemaal de richtlijnen van het RIVM.

Waarschijnlijk bleef ook jij zoveel en waar mogelijk thuis, je werkte als het kon en mocht thuis, je was alleen of samen met je eigen gezin. Je stond voor iedereen klaar en was met iedereen begaan maar vergat jezelf. Je werd er onrustig van.

Zit je (te) veel in je hoofd en heb je het gevoel dat je wel iets wilt veranderen? Kom je (nog) niet in beweging, sta je geparkeerd?

Deze tijd heeft ons allemaal aan het denken gezet. Wat is er nu écht belangrijk? Wat zou je willen doen, waar en met wie wil je je tijd besteden?

Soms is het lastig om weer grip te krijgen op het “gewone” leven, maar zoals ik hierboven al aangaf, ik kan en mag weer live aan de slag met She Sight en help je hier graag bij.


In het kleine, landelijke en inspirerende Abbekinderen, vlak bij Goes, heb ik op ‘t Hof Olmenstein een mooie locatie gevonden waar jij je training kan volgen.


Je kunt deelnemen aan een inspiratie sessie van 2 uur in de middag of avond.

In twee uur maak je kennis met de Big Five for Life methode.

Je krijgt inzicht, focus en motivatie om die dingen te willen gaan doen waar je echt gelukkig van wordt.Ik heb er veel zin in en wil je dan ook graag ontmoeten.

Neem gerust contact met mij op om te overleggen wat de mogelijkheden voor jouw zijn!
op 't Hof Olmenstein

Inspiratie sessie


Tweedaagse life-safari workshop .