Kom zelf weer in beweging en ontdek hoe je weer kunt gaan LEVEN in plaats van OVERLEVEN. Deze interactieve inspiratie workshop is een mooie leerervaring om weer of meer te kunnen genieten van het leven!


Zet zelf de eerste stap en meld je aan voor de workshop op donderdag 2 december om 15:00 of 19:00 uur.

In het kleine, landelijke en inspirerende Abbekinderen, vlak bij Goes, heb ik op ‘t Hof Olmenstein een mooie locatie gevonden waar jij de workshop kan volgen.


In deze workshop gaan we kijken wat je zou willen, hoe je weer meer kunt genieten en beter kunt focussen.

Met focus en nieuwe energie kan je de juiste keuzes maken voor jezelf. Het maakt niet uit in welke positie je bent, studerend, werkzoekend, werknemer, werkgever, re-integrerend of gepensioneerd. Als je weet van welke dingen jij gelukkig wordt, wat jouw Big Five is kan je makkelijker beslissingen en keuzes maken.


Na deze bijeenkomst van 1,5 tot 2 uur ga je naar huis met:1.     Een dosis aan inspiratie

2.    Hernieuwde inzichten

3.    Een duidelijkere focus

4.    10 waardevolle tips om stappen te zetten naar een betekenisvol leven

5.    Behalve dat je een gezellige avond hebt, krijg je ook nog eens het boek The Why Café óf het boek The Big Five for Life         van bestseller auteur John P. Strelecky!


Aan deze workshop kan je deelnemen door je hieronder aan te melden voor slechts 29,95.Neem gerust contact met mij op om te overleggen wat de mogelijkheden voor jouw zijn of meld je meteen aan!