Hoe fijn is het antwoord te vinden op vragen als "wat wil ik", "waarom ben ik hier", "wat is mijn reden van bestaan" en "wat houdt mij tegen". De vijf levensdoelen die je wilt naleven noemen we jou Big Five. Dit geeft je focus en hiermee kan je zelf de regie over je leven voeren zodat je een bewust, kwalitatief goed en gelukkig leven kunt leiden! Zowel in ziekte als in gezondheid. Ik gun je dat je je eigen levensdoelen in kaart krijgt.

Hiervoor maak ik gebruik van de methode van Big Five for Life. Met behulp van een laag drempelige methode, met leuke interactieve oefeningen, ga je zelf ontdekken wat je echt belangrijk vindt.

Ik ben je gids en jij ontdekt jezelf, ik leid je in twee dagen door de training langs alle vragen. Daarna ga je dit in 90 dagen via een online programma onder mijn begeleiding toepassen in jouw leven. Je wordt je eigen Best Friend For Life, en als je van jezelf kunt houden kun je de hele wereld aan. Je doet er toe!
  

Ben je in een sleur gekomen?

Loop je even vast?

   Krijg je geen energie meer van de dingen die jou eerst gelukkig maakten?

Ik help je wanneer je door ziekte of uit gewoonte even stil staat.


Kijk hieronder of een inspiratie sessie iets voor je is of dat je meteen voor een Life Safari kiest !


"Inspiratie sessie"In een interactieve en enthousiamerende presentatie ontdek je op wat de Big Five for Life methode, voor je kan doen op gebied van motivatie en in beweging komen.
Storytelling, interactieve oefeningen en inspirerende video’s helpen daarbij.


Als je vandaag niets verandert zal morgen hetzelfde zijn als vandaag...


"Life safari"

tweedaagse workshop met drie maanden online coaching


In deze combinatie van workshop en online coaching ontdek je jouw vijf belangrijkste levensdoelen en hiermee krijg je focus op wat echt belangrijk is in je leven en werk.

Het programma is gebaseerd op de Big Five For Life-methode, een wereldwijd toegepaste en succesvolle coachmethode die je op een laagdrempelige manier in je kracht zet! Het programma omvat een tweedaagse workshop, gevolgd door drie maanden lang inspirerende online coaching om zo stap-voor-stap jouw leven betekenisvol te maken.


Geef geluk een hand!