bestel gratis het e-book

Tien tips om het leven van je dromen te leiden

door John Strelecky


Tien waardevolle tips waarmee je zelf alvast een eerste stap zet naar een betekenisvol leven. Je kunt hiermee alvast een beetje proeven wat de methode van Big Five for Life voor je kan betekenen. Ben je op zoek naar meer zingeving en focus, zit je op een punt "en wat nu" vul dan het formulier in dan stuur ik je zo spoedig mogelijk het E-book naar je email adres.Uw naam
E-mail*bestel tijdens de actie gratis the why cafe

Het kan ook zijn dat je via het artikel in de Scheldepost of de Bevelander graag het “echte” boek The Why cafe wilt bestellen.


In dit boek ga je mee op reis met John. Hij is een gestreste manager met veel haast die verdwaald en hongerig strandt in The Why Café. Hij bekijkt de menukaart en wordt verrast door 3 vreemde vragen: Waarom ben je hier? Ben je vervuld? Ben je bang voor de dood? Deze drie vragen vormen de aanleiding voor inspirerende gesprekken in het café.

Het is een boek vol metaforen dat je even een spiegel voorhoudt of de dingen die je op dit moment doet ook echt de dingen zijn waar je gelukkig van wordt.


Als je dit boek tijdens onze actie gratis wilt ontvangen wil ik graag je adres ontvangen om het te kunnen bezorgen. Dit boek kan je ook gratis afhalen bij de Lectori in Kapelle. Hier zijn ook alle andere boeken van John Strelecky te koop.
Uw naam
E-mail*
Vraag hier het E-book aan: