inspiratie tijdens de corona fase


Het coronavirus slaat als een wilde, ongecontroleerde wervelwind om haar heen en ineens wordt alles onzeker: familieweekenden, vakanties, concerten, festivals, maar ook veel banen staan ineens op losse schroeven. Big Five for Life™, gespecialiseerd in het krijgen van focus, zingeving en persoonlijke groei, deelt juist in deze tijden van onzekerheid maar liefst 20.000 boeken uit.


Marianne Visser, is sinds januari gestart met haar eigen bedrijf She Sight ze maakt gebruik van o.a. de Big Five for Life methode.

Ze traint en coacht mensen in tijden van ziekte en daarnaast wil ze graag mensen die even stil staan inspireren en weer in beweging brengen. Ze heeft overwogen wat ze juist nu zou kunnen betekenen in deze onzekere periode en denkt dat het de tijd is om iets voor anderen te kunnen doen.


“Er valt nu een groot stuk van ieders toekomst in duigen, omdat alles onzeker is. Maar juist dán is van alles mogelijk. En dat is precies wat we willen laten zien met deze actie. In heel Nederland zijn afhaalpunten beschikbaar gesteld waar mensen hun boek ‘The Why Café’ kunnen afhalen.”


The Why Café staat al jaren wereldwijd in de bestsellerlijsten en niet voor niks. Het boekje leest als een trein en zit boordevol inspiratie, handvatten en situaties waar iedereen zich in herkent, zeker in deze tijd. Het boek is geschreven door John P. Strelecky en inmiddels in 40 talen herschreven en meer dan 60 landen uitgegeven.


Wil jij ook een gratis exemplaar ontvangen van het boek The Why Cafe? Stuur dan een e-mail naar mjvissertomey@gmail.com in overleg wordt het boek dan bij je bezorgd.


Je kunt het boek ook gratis afhalen in boekhandel Lectori in Kapelle en daar je naam en emailadres achterlaten. Daar zijn ook de andere boeken van John Strelecky te koop!


Let wel: je kunt alleen een gratis boek ontvangen als je niet eerder al een gratis boek via Big Five for Life™ ontvangen hebt. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk mensen blij maken!


ik wil graag The Why cafe ontvangen