Blue Monday .......Happy Monday

Blue Monday…………? Of Happy Monday!

Kapelle – 20 januari staat Blue Monday voor de deur.

Dat is de maandag van de laatste volle week van januari. De dag waarop de meeste mensen zich treurig, neerslachtig of weemoedig voelen. Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens mislukt zijn en de vakanties ver weg lijken. Daarnaast zijn de dagen nog donker en is de maandag voor veel mensen de eerste dag van de werkweek

Maar dit keer wordt de meest deprimerende dag van het jaar, omgetoverd tot een van de mooiste dagen, vol focus, kracht en inspiratie. Marianne Visser is sinds januari gestart met haar coach praktijk She sight en ze maakt gebruik van de methode van Big Five for Life™

Op Blue Monday, 20 januari tussen 19:00 en 21:00 gaat zij in Kapelle in boekhandel Lectori mee helpen aan het verspreiden van een deel van de 10.000 exemplaren van de internationale bestseller The Why Café door heel Nederland, zodat Blue Monday geen schijn van kans meer heeft.

Het prachtige boek The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het café ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending hebben op het gestreste leven van de reiziger. Het boek is geschreven door bestsellerauteur John Strelecky. Zijn boeken staan wereldwijd al jarenlang in de top 5 van bestsellers.

Als u interesse hebt in ontwikkeling en nieuwe focus in uw leven is dit een kans voor u en kunt u het boek gratis ophalen. Dit boek kan u inspireren tot nieuwe inzichten.

Er zijn veel mensen die door ziekte of uit gewoonte even stil en geparkeerd staan. Zodra je weer weet wat belangrijk is, heb je houvast, ook als het leven tegen zit. Als je dan weet wat je eigen Big Five is, geeft dit balans en vertrouwen. Dit is de doelgroep waar She sight zich op richt. Je leert voor jezelf de juiste keuzes te maken en zelf de touwtjes weer in handen hebben. Je geeft geluk een hand en je kunt jezelf recht in de ogen kijken. Je kiest voor jezelf en voor een gelukkiger leven met bewuste momenten.

Wees en voel je welkom in boekhandel Lectori en bezorg jezelf een HAPPY MONDAY.