TRAININGEN

"Focus"

 

We zijn vaak druk met ons leven dat we weinig tijd nemen om te reflecteren op hoe alles gaat. We staan niet regelmatig stil om te inventariseren, onze keuzes te beoordelen en problemen aan te pakken. Of dit nu is doordat we geen tijd hebben of uit gewoonte de dingen doen die we doen.

Dit kan leiden tot stress, overspannen klachten of zelfs een burn - out.

Even pauzeren brengt je weer terug bij jezelf door bewust de aandacht en de focus op jezelf te richten. Hiermee leer je jezelf weer kennen en kan je de regie over je leven weer voeren zodat je een bewust, kwalitatief en gelukkig leven kunt leiden! Noem het focussen of balansen, het gaat even alleen om jou.

Je ontdekt stap voor stap, je ruimt je eigen hoofd op, kunt weer prioriteiten stellen en vindt weer een goede balans. Hiermee kan je verder gaan werken aan een gelukkigere en gezondere toekomst.

Dit heeft iedereen af en toe even nodig of je nu in het verzuim zit en re-integreerd of (nog) in goede gezondheid verkeerd. Het leven gaat al snel genoeg, het is fijn om even stil te kunnen staan bij wat echt belangrijk is. 

 

Hoe kan jij dit bereiken en hoe kan ik je hierbij helpen?

Door goede gesprekken, leuke oefeningen en eenvoudige tips ga je jezelf opnieuw ontdekken en weer volop leven. Of het nu kleine aanpassingen zijn of dat er veel aandacht nodig heeft en je heel veel moet aanpakken. Sommige gebeurtenissen of ervaringen uit je verleden kunnen blijvend effect hebben op je dagelijkse leven, maar je kunt leren hoe hier mee om te gaan en hiermee je grenzen te leren herkennen en bewaken.

Tijdens een intake gesprek, (die gratis is) kunnen we kijken wat het beste bij je past of waar jij behoefte aan hebt. Aan de hand van je zoekvraag kunnen we door samen gaan puzzelen wat jij nodig hebt en wat goed voor jou is.

We stellen samen een plan van aanpak op en je gaat een beeld krijgen of je het verder zelf kunt.

Jij bepaalt zelf of je nog meer advies en begeleiding nodig hebt waarna we nog een aantal gesprekken kunnen plannen. 

 

 

 

 

"Re - Focus"

 

Heb je goed in kaart wat je zelf wilt of heb je tijdens de Focus training een nieuwe balans ontdekt.

Dan is het fijn om uit te zoeken wat jezelf wilt en waar je dit zou kunnen gaan doen. 

Loopbaan vraagstukken kunnen redenen zijn voor uitval en verzuim. Het is goed om dit voor te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen.

 

Voor de mensen die dreigen vast te gaan lopen in hun werk (of zijn uitgevallen) en zich willen her bezinnen op hun loopbaan is naast de training  Focus de  Re-Focus training ontwikkeld.

 

In een twee daagse training die 1- op -1 kunnen worden gevolgd ga je kijken wat je allemaal kunt. In het eerste dagdeel inventariseren we wat neem je zelf al mee. Daarna ga je aan de slag met wat wil IK.    Dag twee begint vervolgens met te onderzoeken wat je al kunt en dan maken we de puzzel compleet door uit te vinden waar je dit kunt doen.

Dit kan binnen de organisatie zijn waar je nu werkzaam bent als hier mogelijkheden voor zijn of we kijken waar je buiten de organisatie aan de slag zou willen en kunnen.

Je krijgt nog een aantal handvaten mee voor onderweg en dan kan jij je als gelukkige medewerker verder ontwikkelen.

Dus ga mee en ontdek wat voor joú werkt in je loopbaan.