TRAININGEN

"Focus"

 

We zijn vaak erg druk met ons leven en nemen te weinig tijd om te reflecteren op hoe het met jezelf gaat. We staan niet regelmatig stil om te inventariseren, onze keuzes te beoordelen en problemen aan te pakken. Of dit nu is doordat we geen tijd hebben of uit gewoonte de dingen doen die we doen, het is een feit.

Dit kan leiden tot stress, overspannen klachten of zelfs een burn - out.

Even pauzeren brengt je weer terug bij jezelf door bewust de aandacht en de focus op jezelf te richten. Hiermee leer je jezelf weer kennen en kan je de regie over je leven weer voeren zodat je een bewust, kwalitatief en gelukkiger leven kunt leiden! Noem het focussen of balansen, het gaat even alleen om jou.

In deze Focus training of gesprekken, ontdek je stap voor stap, je ruimt je hoofd op, leert en kunt weer prioriteiten stellen en je hervindt weer een goede balans. Hiermee kan je verder gaan werken aan een gelukkigere en gezondere toekomst.

Dit geldt voor iedereen, of je nu al door je klachten in het verzuim zit en re-integreerd of (nog) in goede gezondheid verkeerd. Het leven gaat al snel genoeg, het is goed om even bewust stil te kunnen staan bij wat echt belangrijk voor je is. 

 

Hoe kan jij dit bereiken en hoe kan ik je hierbij helpen?

Door goede gesprekken, oefeningen en eenvoudige tips ga je jezelf opnieuw ontdekken. Soms zijn er maar kleine aanpassingen of is alleen bewuste aandacht nodig voor het gewenste resultaat. Sommige gebeurtenissen of ervaringen uit je verleden kunnen blijvend effect hebben op je dagelijkse leven, maar je kunt leren hoe je hiermee om kunt gaan en hiermee je grenzen te leren herkennen en bewaken.

Tijdens een intake gesprek, (die gratis is) kunnen we kijken wat het beste bij je past of waar jij behoefte aan hebt. Aan de hand van je zoekvraag gaan we samen puzzelen wat jij nodig hebt en wat goed voor jou is. Dit kan in een aantal gesprekken, verdeeld over een langere periode of in diverse dagdelen. Het moet passend zijn bij jouw belasting.

We stellen samen een plan van aanpak op en je gaat een beeld krijgen met inzichten in je patronen. Daarna kijken we of je het verder zelf kunt. Jij bepaalt zelf of je nog meer advies en begeleiding nodig hebt waarna we nog een aantal gesprekken kunnen plannen. 

 

 

 

 

"Re - Focus"

 

Je situatie is veranderd, je werk bevalt niet meer, je staat niet meer in je kracht, je bent boventallig of je ervaart een Bore-Out? Het lijkt er op dat je een loopbaan- of levensvraagstuk hebt en dit is een constatering waar je even over na mag denken. Wil je hier mee aan de slag en wil je weten wat je er aan of mee kan doen?

Dan ben je klaar voor een nieuwe stap en is het fijn om samen uit te zoeken wat en waar dit mogelijk zou zijn.  Je kunt zelf een keuze maken, of dit nu in je huidige werk, nieuwe baan of in je leven is, het is jouw weg.

Loopbaan vraagstukken zijn regelmatig redenen voor uitval en verzuim. Het is goed om dit voor te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen. Voor mensen die dreigen vast te  lopen in hun werk (of al zijn uitgevallen) en zich willen her - bezinnen is als vervolg op de training FOCUS de RE-FOCUS training ontwikkeld.

 

In een twee daagse training die 1- op -1 of in een groep kunnen worden gevolgd ga je kijken wat je allemaal kunt en wilt.

 

Dagdeel 1  gaan we inventariseren wat jezelf al mee neemt. 

Dagdeel 2 ga je aan de slag met wat wil JIJ.   

Dagdeel 3 begint met onderzoeken wat je al kunt.

Dagdeel 4 maken we de puzzel compleet door uit te vinden waar je dit kunt doen.

 

Dit kan binnen de organisatie zijn waar je nu werkzaam bent, als hier mogelijkheden voor zijn, of we kijken waar je buiten de organisatie aan de slag zou willen en kunnen.

Je krijgt nog een aantal handvaten mee voor onderweg en dan kan jij, jezelf, als een gelukkiger medewerker verder ontwikkelen.

 

Ga mee en ontdek wat voor joú werkt.