regie op verzuim en re-integratie

Side Seeing is binnen She Sight regie op verzuim en re-integratie.

Vanaf de zij-lijn geef ik met Side Seeing advies aan organisaties en leidinggevenden. Ik kan de regie op het verzuim vormgeven, adviseren, informeren maar ook het begeleiden van een medewerker in het WVP traject.

 

Met ruim 10 jaar ervaring als casemanagerverzuim en na het volgen van de CROV opleiding kan ik je ontzorgen in de wereld van verzuim. Als verzuimadviseur, begeleider/verzuimcoach van 1e en 2e spoor trajecten voer ik de verzuimgesprekken met de medewerkers of de leidinggevenden. Ik ga graag aan de slag met de mogelijkheden binnen de beperkingen. Op een respectvolle, motiverende en persoonlijke manier neem ik graag de regie en de opbouw van de dossiers op mij zodat de re-integratie op een goede en prettige manier kan plaatsvinden. Als bemiddelaar streef ik er altijd naar om dit in goede harmonie tot stand te laten komen.

 

 De Wet verbetering Poortwachter vraagt veel specialistische kennis van u als werkgever op het gebied van Verzuim. Als ervaren en gecertificeerde casemanagers lever ik maatwerk: doe wat nodig is om uw verzuimdossier op orde te hebben en te houden.

Elke situatie is anders en elk dossier vraagt om een andere aanpak. Advies, sparren, controle op inhoud en tijdigheid: als externe partij kijk ik met andere ogen naar uw dossier. Als casemaner ben ik geregistreerd in het Register voor Specialistisch Casemanagement. Objectief en gericht op inzetbaarheid, met beheersing van de financiële risico’s. Zodat u zich als werkgever met uw eigen werk kunt bezighouden


Wat houdt Expertise in Verzuim in ?

Het ondersteunen van werkgevers of HR-professionals die gespecialiseerde ondersteuning van een casemanager kunnen gebruiken. Hetzij met een korte gerichte vraag of een periodieke dossiercontrole op tijdigheid, hetzij met een ondersteuning op locatie of het opstellen van UWV-documenten of een Deskundigen Oordeel.


Wat levert het op?

– Voorkomen en verhelpen van stagnatie

– Geen verassingen bij de UWV (RIV) toets na 2 jaar ziekte

– Schadelastbeheersing

– Snel duidelijkheid voor werkgever en werknemer

– De werkgever wordt ontzorgd en geadviseerd


Voor het begeleiden van de tweedespoor trajecten ben ik een van de adviseurs binnen Choice en partners.

Case en Caremanagement gaan hand in hand!Als jij niet weet of je de regie op je verzuim in de hand hebt en je weet niet waar je op dit moment staat dan is het bijna onmogelijk om te werken aan een goede dossier opbouw en goede re-integratie.

Re-integreren doe je namelijk samen met je medewerker en het is noodzakelijk om te weten wat jullie plan van aanpak is om het hele proces voor beide partijen zo kort mogelijk en zo goed mogelijk te laten verlopen.


Neem contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar je dossiers. Je helpt jezelf, je medewerker en je bedrijf door antwoorden te vinden.

Je zult zien dat de casus en de zorg heel goed samen kunnen gaan. Case- en Caremanagement gaan hand in hand!