regie op verzuim en re-integratie

Met She Sight ben ik als casemanagerverzuim de begeleider in het eerste of tweede spoor traject.  

Vanaf de zij-lijn geef ik advies aan organisaties, leidinggevenden en medewerkers.

Ik kan de regie op het verzuim vormgeven, de leidinggevenden adviseren, of de medewerker begeleiden in het WVP traject.

 

Met ruim 10 jaar ervaring als casemanagerverzuim en kan ik je ontzorgen in de wereld van verzuim. Als verzuimadviseur, begeleider/verzuimcoach van 1e en 2e spoor trajecten voer ik de verzuimgesprekken met de medewerkers of de leidinggevenden. Ik ga graag aan de slag met de mogelijkheden binnen de beperkingen.

Op een respectvolle, motiverende en persoonlijke manier neem ik graag de regie en de opbouw van de dossiers op mij zodat de re-integratie op een goede en prettige manier kan plaatsvinden. Als bemiddelaar streef ik er altijd naar om dit in goede harmonie tussen de werkgever en de werknemer tot stand te laten komen.

 

 

 

 

De wet verbetering poortwachter vraagt veel specialistische kennis van de werkgever op het gebied van verzuim. Als ervaren en gecertificeerde casemanager lever ik maatwerk en doe dat wat nodig is om het verzuimdossier op orde te hebben en te houden.

Elke situatie is anders en elk dossier vraagt om een andere aanpak. Advies, sparren, controle op inhoud en tijdigheid. Als externe partij kijk ik met andere ogen naar uw dossier.

Als casemaner ben ik geregistreerd als CROV in het register voor specialistisch casemanagement. Objectief en gericht op inzetbaarheid, met beheersing van de financiële risico’s. Zodat u zich als werkgever met uw ander werk kunt bezighouden.

 

Wat houdt expertise in Verzuim in ?

Het ondersteunen van werkgevers of HR-professionals die gespecialiseerde ondersteuning van een casemanager kunnen gebruiken. Hetzij met een korte gerichte vraag of een periodieke dossiercontrole op tijdigheid, hetzij met een ondersteuning op locatie of het opstellen van UWV-documenten of een deskundigen oordeel.

 

Wat levert het op?

– Voorkomen en verhelpen van stagnatie

– Geen verassingen bij de UWV (RIV) toets na 2 jaar ziekte

– Schadelastbeheersing

– Snel duidelijkheid voor werkgever en werknemer

– De werkgever wordt ontzorgd en geadviseerd

 

Voor het begeleiden van de tweedespoor trajecten ben ik een van de adviseurs binnen Choice en Partners.

Choice en Partners brengt mensen in beweging.
Duurzame oplossingen op basis van doordachte en gemotiveerde keuzes, dáár staan we voor. Als de re-integratiespecialist van Nederland zetten wij deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen voorop.

Choice en Partners, uw specialist in het begeleiden van cliënten die beperkingen hebben samenhangend met bijv. stress en Burn-out, NAH, ASS, ADHD, PTSS, CVS, long covid en kanker.

We werken met zeer ervaren coaches door het hele land en voor Zeeland en West Brabant ben ik de begeleider in tweede en derde spoor trajecten.