Marianne Visser -Tomey

 

Aangenaam om kennis te maken!

Ik ben Marianne Visser - Tomey. Friezin van geboorte maar ondertussen al langer woonachtig in Zeeland dan in mijn geboorte provincie.

 

Ik ben jaren werkzaam geweest als intercedente en daarna heb ik mijn carrière vervolgt als HR functionaris en casemanagerverzuim. Nu ben ik Re-integratie coach, Casemanager Verzuim geregistreerd bij CROV en Stress en Burn-out gebeleider, met daarbij systemische inzichten in het verzuim.

Iedereen, inclusief ikzelf, loopt tegen vraag stukken aan in het leven. Zit je nog op je plek, doe je de dingen die je gelukkig maken en wat zet je in je kracht. Je bent zelf de enige die keuzes kan maken, stappen mag en kunt zetten naar een leven in balans en met voldoening. Ik heb ontdekt wat mijn belangrijkste waarden en drijfveren zijn, wie ikzelf ben en wat ik in mijn leven wil. Het heeft mij geholpen bij het vinden wat ik écht belangrijk vind.

 

Ik ben mij in 2021 gaan specialiseren in het deel van het vak dat ik het mooiste vond, de begeleiding in verzuim en zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek zit en werkt. 

In de praktijk heb ik ervaren dat veel mensen door ziekte of uit "gewoonte" even stil- en geparkeerd staan. Hun loopbaan en het re- integreren lijkt soms te stagneren doordat mensen niet durven te kiezen voor de nieuwe mogelijkheden die er nog steeds zijn. Zodra je weer weet wat je mogelijkheden wél zijn en wat er belangrijk is, heb je weer en meer houvast, ook als het leven tegenzit. Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen, je hebt altijd een keuze. Je kunt op basis van dit inzicht de juiste keuzes maken en zelf de touwtjes weer in handen nemen.  

 

Tijdens het coachen maak ik gebruik van mijn eigen ervaringen als HR functionaris, verzuimcoach, Big Five for Life Coach, stress en burn-out begeleider en uiteraard mijn levenservaringen als vrouw, echtgenoot van, moeder van en vriendin van goede vrienden.  

 

I

  

Ik loop graag even met je op en vanuit mijn perspectief, SHE SIGHT, adviseer en help ik je graag als mens.

(She Sight is dus niet alleen voor vrouwen, het is mijn zicht op de situatie, op jou als persoon of op je bedrijf )

Marianne Visser - Tomey

 

 

 

Mijn levensmotto is LEEF!

 

 

         L     leren, en ontwikkelen.

        E     ervaringen opdoen tijdens het reizen, ontdekken van mooie plekken en het herontdekken                 van mijzelf.

        E     ervaringen delen en anderen inspireren met mijn kennis en levenservaring

        F     familie, dit is het kostbaarste bezit en koester ik ❤

        !     Het uitroepteken ben ikzelf. Ik moet goed voor mijzelf zorgen zodat ik kan LEVEN!

 

       Mijn reden van bestaan is : Vanuit respect naar mijzelf, er toe doen!