Marianne Visser -Tomey

 

Aangenaam om kennis te maken!

Ik ben een Friezin van geboorte maar ondertussen al langer woonachtig in Zeeland dan in mijn geboorte provincie.

Samen met mijn man ben ik verhuist naar het mooie Zeeland. We hebben twee lieve dochters gekregen die ondertussen op eigen benen staan. Ik ben jaren werkzaam geweest bij Randstad uitzendbureau en daarna heb mijn carriere vervolgt als HR functionaris.

 

Iedereen, inclusief ikzelf, loopt tegen vraag stukken aan in het leven. Zit je nog op je plek, doe je de dingen die je gelukkig maken en wat zet je in je kracht. Je bent zelf de enige die keuzes kan maken, stappen mag en kunt zetten naar een leven in balans en met voldoening. Ik heb ontdekt wat mijn belangrijkste waarden en drijfveren zijn en wie ik zelf ben en wat ik in mijn leven wil. Het heeft mij geholpen bij het vinden wat ik écht belangrijk vind in mijn bestaan.

Zelf heb ik de beslissing genomen om te stoppen als medewerker van de afdeling HR. Het deel van het vak dat ik het mooiste vond, het zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek werkt wilde ik meer aandacht gaan geven.

Ik wilde mijn zorg, tijd en echte persoonlijke aandacht besteden aan mensen die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om zo een gelukkig en zinvol leven te leiden.

 

Met mijn bedrijf She Sight geef ik trainingen en begeleid ik mensen in hun zoektocht en/of re-integratie traject. Daarnaast begeleid ik orgisaties en hun medewerkers in de regie op het verzuim. Vanaf de kant kijk ik mee in het ziekteverzuimproces en begeleid ik als casemanagerverzuim het WVP traject. Kijken naar de mogelijkheden en werken aan inzetbaarheid in plaats van de beperkingen in het ziekteverzuim geeft mijzelf en de medewerkers nieuwe kansen en daardoor nieuwe energie.

 

Ik heb ervaren dat veel mensen door ziekte of uit gewoonte even stil en geparkeerd staan. Hun loopbaan en het re- integreren lijkt soms te stagneren doordat mensen niet durven te kiezen voor de nieuwe mogelijkheden die er nog steeds zijn. Zodra je weer weet wat je mogelijkheden wél zijn en wat er belangrijk is, heb je weer en meer houvast, ook als het leven tegenzit. Denk in mogelijkheden en niet in beperkingen, je hebt altijd een keuze. Als je dan weet wat je zelf wilt en wie je bent, geeft dit balans en vertrouwen. Je kunt op basis hiervan de juiste keuzes maken en zelf de touwtjes weer in handen nemen. Je kunt voor jezelf en voor een gelukkiger leven kiezen met bewuste momenten. Dit is de mooiste puzzel om te mogen en kunnen leggen.

 

Tijdens het coachen maak ik gebruik van mijn eigen ervaringen als HR functionaris, Verzuimcoach, Stress en Burnout begeleider en mijn levenservaringen als Vrouw, Echtgenoot van , Moeder van en Vriendin van goede vrienden.  

 

  

Ik loop graag even met je op en vanuit mijn perspectief, SHE SIGHT, adviseer en help ik je graag als mens.

(She Sight is dus niet alleen voor vrouwen, het is mijn zicht op de situatie, op jou als persoon of op je bedrijf )

Marianne Visser - Tomey

 

 

 

Mijn levensmotto is LEEF!

 

 

         L eren, en ontwikkelen.

        E rvaringen opdoen tijdens het reizen, ontdekken van mooie plekken en het herontdekken van mijzelf.

        E rvaringen delen en anderen inspireren met mijn kennis en levenservaring

        F amilie, dit is het kostbaarste bezit en koester ik ❤

        ! Het uitroepteken ben ikzelf. Ik zorg goed voor mijzels zodat ik mijn eigen leven kan leiden.

 

 

       Mijn reden van bestaan: Uit respect naar mijzelf ertoe doen!